The human and fatness earth: (psychological essay) - Budragchaa, Dash-Yondon (Studia Philosophiae Et Juris, 2024)
The fatness of the earth that the human mind has to do with it and thus the problem of the analysis of the human mind is now developed in an important way. Consequently, it aims to consider and explain the problem of internal communication of the mind with regard to nature. Хүн ба шим ертөнц (сэтгэл зүйн эсээ) Хураангуй: Шим Ертөнц, түүнд Хүн агаад хүний сэтгэл санаа холбогдох, үүний учир хүн сэтгэл санаагаа шинжихүйн асуудал өнөө цагт чухал утгатайгаар дэвшин гарч байна. Тиймээс сэтгэл санааны дотоод хэлхээ холбооны асуудлыг амьд байгальтай хамааруулан авч үзэж тайлбарлахыг зорилоо. Tүлхүүр үгс: хүн, шим ертөнц, сэтгэл санаа