Image formation of Political leaders and technology - Urtnasan, Battseren (Studia Philosophiae Et Juris, 2022)
In the previous issue of the magazine, some concepts of political leader's image formation such as leader's image, image and charisma, courage and bravery, and winner's image were briefly explained. In this article, as a continuation of the above topic, I will briefly explain the concepts of political leader's entourage, political leader's team, politician's self-concept, from candidate to political leader, political leader's leadership, and framing the image of a political leader. Улс төрийн лидерийн имиж бүрдүүлэлт ба технологи Хураангуй: Тус сэтгүүлийн өмнөх дугаарт улс төрийн лидерийн имиж бүрдүүлэлтийн зарим нэгэн ойлголт болох лидерийн имиж, имиж ба харизм, зориг ба омгорхол, ялагчийн имижийн талаар товч тайлбарласан билээ. Өгүүлэлдээ дээрх сэдвийн үргэлжлэл болох улс төрийн лидерийн тойрон хүрээлэгчид, Улс төрийн лидерийн баг, улс төрчийн би концепци, нэр дэвшигчээс улс төрийн лидер хүртэл, улс төрийн лидерийн манлайлал, улс төрийн лидер имижээ хайрцаглах гэсэн ойлголтуудын талаар товч тайлбарлан өгүүлэх болно. Түлхүүр үг: улс төрийн лидер, имиж, баг, нэр дэвшигч, сонгууль, сонгогч харизм, омгорхол, би концепци, манлайлал, имижмейкер