Эмийн ургамал судлаач, биологийн ухааны доктор (Ph.D) Уртнасангийн Лигаагийн ботаникийн шинжлэх ухаанд оруулсан хувь нэмэр: Доктор У.Лигаагийн мэндэлсний 90 жилийн ойд - Ts, Batseren; G, Ochirbat; B, Munkhjargal (Mongolian Journal of Botany, 2022)
No abstract in English