ГАЗАР ТАРИАЛАНГИЙН САЛБАРТ ШИНЭЭР НЭВТЭРЧ БАЙГАА ЗАРИМ ТЕХНИКИЙН АШИГЛАЛТЫН ҮЗҮҮЛЭЛТИЙГ СУДАЛСАН ДҮН (Mongolian Journal of Agricultural Sciences, 2016)
Үр тариа, төмсний үйлдвэрлэлд нэвтэрч байгаа Герман улсын Claas, Lamken, Grimme үйлдвэрийн техникүүд дээр харьцуулсан туршилт хийж, ашиглалт, технологийн үзүүлэлтийг тодорхойлов. Туршилт судалгааны үр дүнгээр манай орны хөрс, цаг агаарын нөхцөл, талбайн хэмжээ, хэлбэрийг тооцоолон бүтээл шатахууны норм тогтоов.