НАНО ТОСОЛГООНЫ МАТЕРИАЛ АШИГЛАН ЭД АНГИЙН ЭЛЭГДЭЛ БУУРУУЛАХ ҮНДЭСЛЭЛ (Mongolian Journal of Agricultural Sciences, 2016)
Хөдөлгүүрийн тосолгоонд нано тосолгооны материал ашигласнаар эд ангийн элэгдлийг бууруулах, түлшний зарцуулалтыг багасгах зэрэг ач холбогдолтой юм. Энэ судалгааны хүрээнд хөдөлгүүрийн тос, тосолгооны материал дээр энгийн болон нано нэмэлт хольцуудыг нэмж харьцаж байгаа хос дээр туршин элэгдэх  явцыг авч үзсэн.