НЭН ХОВОР, ХОВОР УРГАМАЛ ЦЭЭНИЙГ ТАРИМАЛЖУУЛАН ХАМГААЛЖ БУЙ ДҮН (Mongolian Journal of Agricultural Sciences, 2016)
Энэхүү өгүүлэлд Монголын орны нэн ховор Paeonia lactiflora Pall., ховор Paeonia anomala L.-ийг ШУА-ийн Ботаникийн хүрээлэнгийн Ботаникийн цэцэрлэгийн өвслөг ургамлын цуглуулгын талбайд 2004-2012 онд тарималжуулан хамгаалж буй дүнг оруулав.