СЭЛЭНГЭ ҮҮЛДРИЙН ӨСВӨР ҮХРИЙГ БОРДСОН ҮР ДҮН (Mongolian Journal of Agricultural Sciences, 2014)
Махны чиглэлийн өсвөр үхэрт зориулсан уураг амин дэм, эрдэсээр баялаг багсармал тэжээл үйлдвэрлэж Сэлэнгэ үүлдрийн өсвөр үхрийг бордоход хоногийн нэмэгдэл жин бяруунд 422 г, шүдлэнд 363 г байсан бол нядлагын гарц бяруунд 49.18, шүдлэнд 54.91 % байлаа.Бидний судалгаа хийсэн бяруу өвсийг 95.60 %, шүдлэн 95.24 % харин багсармал тэжээлийг аль ч насных 100 % идэж байна.DOI: http://dx.doi.org/10.5564/mjas.v12i1.249