(untitled) (Mongolian Journal of Agricultural Sciences, 2016)
Үр тариа хураах комбайнаас гарч байгаа ургацын хаягдлыг СК-5 “Нива”, Доминатор-130 комбайн дээр тодорхойлж түүний гарч байгаа хэлбэрийг тодорхойлж харьцуулалт хийсэн. Хаягдлыг хураалтын өмнө гарсан, , хураалтын үед комбайнаас гарсан хаягдал гэсэн төрлөөр авч үзэв. Жаткийн хаягдал, цайруулах ангийн хаягдал, цэвэрлэх ангийн хаягдал зэргийг тодорхойлов.