(untitled) (Mongolian Journal of Agricultural Sciences, 2016)
Шинээр нэвтэрч байгаа ХАА-н техникийн ашиглалтын үзүүлэлтийг манай орны хөрс, цаг агаарын нөхцөлд тодорхойлох, улмаар бүтээл шатахууны нормыг тогтоох шаардлагатай уялдуулан хөрс боловсруулах, үрлэх CLAAS үйлдвэрийн трактор, Lemken үйлдвэрийн хамтатгасан ажиллагаатай машинаас бүрдэх угсрааны ашиглалтын зарим үзүүлэлт болох ээлжийн цаг ашиглалтын илтгэлцүүр, бүтээмж, шатахуун зарцуулалтыг тодорхойлов.