(untitled) (Mongolian Journal of Agricultural Sciences, 2014)
Судалгааг Сөүл хотын их сургуулийн Байгалийн ухааны сургуулийн Ургамлын өвчин судлалын лабораторт 28 хоногтой чинжүүний үрслэгийг фитофторын 10мл-ийн 104 концентрацитай зооспорийн суспензээр халдварлуулж өвчний эсрэг 2 төрлийн гадаргуугын идэвхит бодис (Triton X-100, Tween-20)-ыг 1000, 2000, 3000ppm тунгаар тооцож үр дүнг тооцсон. DOI: http://dx.doi.org/10.5564/mjas.v10i1.306