(untitled) (Mongolian Journal of Agricultural Sciences, 2014)
Энэхүү өгүүллээр metal-oxide sol-gel system-ийн галд тэсвэртэй бодисийг сонгон бүдүүн ноосны хялгаслаг ширхэгтийг галд тэсвэртэй болгох судалгааны үр дүнг харуулна.