Our Man In Mongolia: Charles Binsteed, An Agent of British Empire In Mongolia, As Qing Rule Ended - Tuvshinjargal, Anudari (Journal of International Studies, 2023)
“Монгол дахь манай хүн: Чингийн дараах Монгол дахь Британийн эзэнт гүрний төлөөлөгч Чарльз Бинстийд” баримтын эмхэтгэл