ХБНГУ-ын эдийн засгийн байдал ба Монгол-Германы хөгжлийн хамтын ажиллагаа - Ц, Лхам (Journal of International Studies, 2003)
English title: The economic situation in FRG and developmental cooperation between Mongolia and Germany