ОХУ-ын Бүгд Найрамдах Халимаг Улсын тэргүүн К.Н.Илюмжиновын Монгол Улсад хийсэн албан ёсны айлчлалын тухай хэвлэлийн хамтарсан мэдээ (Journal of International Studies, 2009)
English title: Joint Press Release for President K.N.Ilyunjinov, Khalmig Autonomous Republic of Russia's official visit to Mongolia