“Cultural and Scientific Relations between Mongolia and China (1949-1965)” Collection of Archive Documents (Journal of International Studies, 2021)
Монгол-Хятадын соёл, шинжлэх ухааны харилцаа (1949-1965) баримт бичгийн эмхэтгэл Энэхүү баримт бичгийн эмхэтгэлийг ШУА-ийн Олон улсын харилцааны хүрээлэн, Архивын ерөнхий газар хамтран ШУА байгуулагдсаны 60 жилийн ойд зориулан хэвлүүлжээ. Хоёр байгууллагын эрдэмтэн судлаачдын баг Үндэсний төв архив, Гадаад харилцааны төв архивын сан хөмрөгүүдэд баримтын судалгаа хийж, холбогдох 700 гаруй баримт бичгийг илрүүлснээс Монгол, Хятадын соёл, шинжлэх ухааны харилцаа, хамтын ажиллагааны түүхийг цаашид дэлгэрүүлэн судлахад чухал ач холбогдолтой 229 баримтыг сонгож авч эмхэтгэлийн үндсэн болон тайлбар хэсэгт оруулжээ.