МОНГОЛ УЛС, ЯПОН УЛСЫН ЗАСГИЙН ГАЗРЫН ХЭВЛЭЛИЙН ХАМТАРСАН МЭДЭГДЭЛ (Journal of International Studies, 2015)
Title: Joint Statement of the Government of Mongolia, the Government of Japan DOI: http://dx.doi.org/10.5564/jis.v0i1.387