“Монголын тухай БХК(б)Н-ын баримт бичигт” (1920-1932) архивын баримт бичгийн эмхэтгэлийн тухай (Journal of International Studies, 2002)
English title: “The Bolsheviks Communist Party's documents about Mongolia (1924-1932)”