Дэлхийн худалдааны байгууллагад элссэнээр Монгол Улсын байр суурь өсөн бэхэжлээ (Journal of International Studies, 2002)
English title: Mongolia's Role Has Increased After Joined in World Trade OrganizationОрчуулсан Н.Отгонсүрэн