Баруун бүсийг хөгжүүлэх хийгээд Хятад-Монголын эдийн засаг, худалдааны хамтын ажиллагаа (Journal of International Studies, 2002)
English title: Some Issues to Develop Western Region of China, Chinese-Mongolian Economic and Trade CooperationОрчуулсан Л.Бэгзжав