Зүүн хойд Азийн хөдөө аж ахуйн хамтын ажиллагаанд Монголын оролцоо (Journal of International Studies, 2001)
English title: Agricultural cooperation in Northeast Asia and Mongolia(Үргэлжлэл нь дараагийн дугаарт)