Хятад улсын Гирин мужийн эдийн засгийн хөгжил, Зүүн хойд Азийн эдийн засгийн хамтын ажиллагаа (Journal of International Studies, 2003)
English title: Economic development of Jilin province, PRC, issues of East Asian economic cooperationХятадхэлнээс орчуулсан ОУХДС-и访н магистрант Б.Цэнгэлмаа