Монголын ардчилсан хөдөлгөөний тухай: ардчилсан хөдөлгөөн хэзээ эхэлж, хэзээ дууссан бэ (Journal of International Studies, 2003)
English title: About Mongolian Democratic Movement: The start and the end of Democratic Movement