Монгол Улсын эзэн хаан Богд Жавзандамба хутагтаас Япон улсын цог жавхлант эрхэмсэг эзэн хаанд илгээсэн захидал, түүний мөрөөр мөшгөхүй (Journal of International Studies, 2005)
English title: A Letter to High majority and Lordly King of Japan from Bogd Javzandamba Khutagt, the emperor of Mongolia(Эхлэл нь өмнөх дугаарт)