Глобалчлалын эриний Монгол, Америкийн худалдаа, эдийн засгийн харилцаа, хамтын ажиллагааны чиг хандлага (Journal of International Studies, 2007)
English title: The trends of economic and commercial relationships and cooperation between Mongolia and USA in the globalization era