Монгол-Оросын 1912 оны гэрээний 95 жилийн ойд зориулсан “Монгол-Оросын харилцааны түүхийн шинэ хандлага ба өнөөгийн байдал" сэдэвт дугуй ширээний ярилцлага (Journal of International Studies, 2007)
English title: Round table discussion on the theme "New historical tendencies in Mongolian-Russian relationships and contemporary situaion", dedicated to the 95th anniversary of the Mongolian - Russian Treaty of 1912