Дилав хутагтын хятадад өнгөрүүлсэн он жилүүд (Journal of International Studies, 2008)
English title: The time of Dilav hutagt in ChinaӨвөр Монголын Нийгмийн шинжлэх ухааны хурээлэнгийн “Мэнгу сюэ синьси ” сэтгүүлийн 2003.№4Хятад хэлнээс орчуулсан： Ё. Түмэнцэцэг(ӨМИС-ийн Хөрш улс судлах хурээлэнгийнзахирал, профессор),Д.Зоригт(доктор (Ph.D), хятад суллаач)