Монгол Улсын гадаад худалдаанд дэлхийн санхүү, эдийн засгийн хямралын нөлөөлөл, тулгамдсан асуудлууд, шийдвэрлэх зарим арга зам (Journal of International Studies, 2009)
English title: Affects of global financial and economic crises in the Mongolian foreign trade and methods for solving the issues