БНАСАУ-ын эдийн засгийн талаар (Journal of International Studies, 2010)
Товч агуулга: Энэхүү өгүүлэлд БНАСАУ-ын эдийн засгийн дэлхийн болон Зүүн хойд Азийн эдийн засагт эзлэх байр, сүүлийн арван жилийн хугацаанд жилд дунджаар 2 хувийн өсөлттэй байгаа, цаг агаарын болон улс төрийн бодлогоос ихээхэн хамаарч байдаг тухай өгүүлсэн байна.English title: DPRK economy