ОХУ-ын Алс дорнод, Дорнод сибирийн бүс нутгийн түлш эрчим хүчний салбарын өнөөгийн байдал (Journal of International Studies, 2010)
English title: Russian Federations Far East, East Siberia’s regions energy sector condition