Монгол-Оросын эдийн засгийн харилцаа ба тэдгээрийн ашиг сонирхлын зөрчлийг шийдвэрлэх асуудал (Journal of International Studies, 2010)
English title: Mongolian and Russian economic relation and determine the problems of their interest and conflicts