Монгол Улсын ном хэвлэл Өвөр монголд хэвлэгдэн тархсан тухай өгүүлэх нь (Journal of International Studies, 2011)
Энэхүү өгүүлэлд 1946-1980 оны хооронд Монгол Улсын ном хэвлэл, манай оронд орчуулагдан, хэвлэгдсэн түүхэн хөгжлийн тухай ерөнхийлөн танилцуулахыг хичээв.English title: Current state of Mongolian publications distributed in Inner Mongolia