“Монгол Улс, ОХУ-ын харилцаа: түүx ба орчин үe” сэдэвт эрдэм шинжилгээний хурлыг нээж ШУА-ийн ерөнхийлөгч, академич Б.Энхтүвшингийн хэлсэн үг (Journal of International Studies, 2011)
English title: Complimentary Speach by Mr. B.Enkhtuvshin, Academician, President of Mongolian Academy of Sciences