Бүс нутгийн бүсшил нь даяаршлын нэг хэсэг үү эсвэл түүний альтернатив уу? (Journal of International Studies, 2015)
Бүс нутгийн бүсшил болон даяаршлын талаар судлаачид ямар байр суурьтай байдаг мөн эдгээр хоёр үйл явцын нийтлэг болон ялгаатай шинж чанаруудыг авч үзлээ. Is Regionalization A Part of Globalization or an Alternative to It?Abstract: This article deals with the regionalization and the globalization, researchers points of view concerning these two terms and tries to find out common and different features of these two processes.