Монгол Улстай хамтран ажиллах нь ОХУ-ын аюулгүй байдлыг хангах чухал чиглэл мөн (Journal of International Studies, 2014)
English title: Cooperation with Mongolia is of importance for ensuring the security of the Russian Federation Орос хэлнээс орчуулсан: Ж.Орхон (ШУА-ийн Олон улс судлалын хүрээлэнгийн эрдэм шинжилгээний ажилтан)