Хятад-Монгол-Орос гурван орны эрдэмтдийн V форум “Зүүн хойд Ази дахь хамтын ажиллагааны ирээдүй” (Journal of International Studies, 2014)
English title: 5th forum of China-Mongolia-Russia scholars “Future cooperation in the Northeast Asia”