Улаанбаатараас Замын-Үүд орчим байгаа Монгол-Хятадын хил хүртэл төмөр замын шугамыг байгуулах ба ашиглах тухай БНМАУ-ын Засгийн газар ба ЗСБНХУ-ын Засгийн газрын хоорондын хэлэлцээр (Journal of International Studies, 2014)
English title: Agreement between the Government of Mongolia and the Government of the USSR on building and utilizing a rail line from Ulaanbaatar to Mongolia-China border near Zamiin-Uud