“Улаанбаатар төмөр зам” хэмээх Монгол-Зөвлөлтийн хувь нийлүүлсэн нийгэмлэг байгуулах тухай Монгол Улс, ЗСБНХАУ-ын засгийн газруудын хооронд байгуулсан хэлэлцээр (Journal of International Studies, 2013)
English title: Agreement Signed by Governments of Mongolia and USSR on Establishment of Mongolian and Soviet Joint Society Called “Ulaanbaatar Railway”