Шинэ бүтээл хэвлэгдлээ (Journal of International Studies, 2021)
Тус хүрээлэнгийн Европ судлалын секторын эрхлэгч, доктор Д.Золбоогийн "Монгол, Британий харилцаа" номын хянан сайжруулсан хоёр дахь хэвлэл хэвлэгдэн гарч уншигч олны гар дээр очлоо.English title: New Publications