Mонгол Улсын Ерөнхийлөгч Цахиагийн ЭЛБЭГДОРЖ-ийн ХБНГУ-д төрийн айлчлал хийх үеэр Германы Бундестагт хэлсэн үг - Elbegdorj, Tsakhia (Journal of International Studies, 2015)
Энэсайхан өдрийг авч ирэхийн төлөө бидэнтэй хамтран зүтгэсэн Германы ард түмэнд Монголын ард түмний чин сэтгэлийн мэндчилгээг өргөн дэвшүүлье. Энэ өдрийг би удаан хүлээсэн. Та бүхэн бол дарангуйллын ханыг нурааж болдгийг, тайван замаар эрх чөлөөгөө олж болдгийг, хөгжил дэвшлийг хамтдаа бүтээж болдгийг харуулж чадсан гайхалтай хүмүүс. Бид ч энэ замд нэгдэж чадсандаа баяртай байдаг. Title: Joint statement of the Government of Mongolia, the Government of Japan Speech of Ts.Elbegdorj, the President of Mongolia at the Bundestag, Germany DOI: http://dx.doi.org/10.5564/jis.v0i1.370