About an interesting work on the issues of Mongolia-China relations and cooperation in mineral industry - Jamsran, Bayasakh (Journal of International Studies, 2022)
Монгол, Хятадын эрдэс баялгийн салбар дахь харилцаа, хамтын ажиллагааны асуудлыг хөндсөн нэгэн сонирхолтой бүтээлийн тухайд