1990-2003 oн хүртэлх Монгол, Хятадын эдийн засгийн харилцааны тухай - Б.Баркманн, Удо (Journal of International Studies, 2003)
English title: Dynamics of economic relationships between Mongolia and China in the years 1990-2003