(untitled) (Journal of International Studies, 2007)
Уг өгүүллээр манай орны олон тулгуурт гадаад бодлогын хүрээнд хамтран ажиллах боломжтой хэдий ч харьцангуй бага яригддаг нэгэн чиглэл болох АСЕАН-ы талаар товч ойлголт өгч, санаа бодлоо хуваалцахыг зорилоо. English title: ASEAN - third neighbour of Mongolia