(untitled) (Journal of International Studies, 2008)
1912 оны 11 дүгээр сарын 3-нд байгуулсан Орос-Монголын Найрамдлын гэрээний чухам үнэн байдлыг тодруулж, уг гэрээний учир холбогдол, Монголын түүхэнд оруулсан түүхэн үүргийг үнэлж дүгнэлт өгөхөд энэхүү өгүүллийн зорилго оршино. English title: Mongolian-Russian Friendship Treaty of 1912