(untitled) (Journal of International Studies, 2008)
English title: The time of Dilav hutagt in China Өвөр Монголын Нийгмийн шинжлэх ухааны хурээлэнгийн “Мэнгу сюэ синьси ” сэтгүүлийн 2003.№4 Хятад хэлнээс орчуулсан： Ё. Түмэнцэцэг(ӨМИС-ийн Хөрш улс судлах хурээлэнгийнзахирал, профессор), Д.Зоригт(доктор (Ph.D), хятад суллаач)