(untitled) (Journal of International Studies, 2009)
Тагна Туваг Монгол улсад нэгтгэх үйл хэрэгт Өлзийтийн Бадрах хэмээх Баруун Монголын дөрвөд хөвгүүн өөрийн биеэр хүчин зүтгэж явсан тухай сонирхолтой баримт ОХУ-ын Холбооны Аюулгүй Байдлын Алба буюу ФСБ-гийн тусгай архивд хадгалагдан буй Ө.Бадрахын хавтаст хэргээс олдлоо. English title: O.Badrakh’s involvement in the plan of unifying Tuva into Mongolia