(untitled) (Journal of International Studies, 2009)
БНХАУ-ын Баруун бүсийг хөгжүүлэх бодлого, Казахстан, ОХУ-ын хил орчмын хамтын ажиллагаа, Төв Ази дахь эдийн засгийн интеграци нь Монгол Улсад хэрхэн нөлөө үзүүлэх талаар энд авч үзэв. English title: External factors of Mongolia’s development in the west region