(untitled) (Journal of International Studies, 2011)
Энэхүү өгүүлэлд Монгол Улсын уул уурхайн олборлолт, түүний экспортын огцом өсөлтөд тулгуурлан хөгжихөд төмөр замын тээврийн асуудал чухал ач холбогдолтой тухай өгүүлж хоёр хөршийн далайн боомтуудаас гадна БНАСАУ-ын далайн боомтыг ашиглан далайд гарах боломж, хэрэгжүүлэх чиглэлээр хийгдэж буй алхмуудын тухай өгүүлэн зарим дүгнэлт, санал гаргажээ.