(untitled) (Journal of International Studies, 2011)
Энэхүү илтгэлийн гол зорилго бол Хятад, Тайваний түүх бичлэгт 1911 оны Монголын үндэсний эрх чөлөөний хувьсгалын асуудал хэрхэн тусгагдсан тухай товч өгүүлэхийн зэрэгцээ Монголын түүхчид, эрдэмтэд түүнийг хэрхэн үзэх, цаашид юу хийвэл зохистой вэ гэдэг талаар өөрийн санал дүгнэлтийг сонордуулахыг хичээлээ. English title: National Liberation Revolution of Mongolia and its reflection to Chinese and Taiwanese historic studies