(untitled) (Journal of International Studies, 2015)
Энэхүү өгүүлэлд стратегийн түншлэлийн нягт харилцаатай Монгол, Хятад, Орос улс бүс нутгийн бусад орнуудаас илүү БНАСАУ-тай уламжлалт найрсаг харилцаатай, харилцан бие биенээ ойлголцсон, итгэлцэл дээр суурилсан 2 талын худалдаа, эдийн засгийн харилцаа, хамтын ажиллагаа өрнөн хөгжиж байгаа билээ. Энэ үүднээс авч үзвэл эхний шатанд дээрх дөрвөн улсын бие биенээ нөхсөн, харилцан ашигтай хамтын ажиллагааны механизмыг бүрдүүлэх нь ихээхэн чухал ач холбогдолтой хүчин зүйлийн нэг болохыг нээн харуулах оролдлого хийсэн. Approach and possibility of developing quadrilateral (3+1) cooperation in the Northeast Asia Abstract: Mongolia, China, Russia continental states characterized of having traditional good relations with the DPRK. Consequently, they enjoy bilateral trade and economic cooperation. From this perspective, I think, as a first step, a mechanism, needs to set up among the four nations. This mechanism should be complementary and mutually beneficial. The main idea of my paper is precisely to develop this idea.