(untitled) (Journal of International Studies, 2014)
English title: Phases of the Ulaanbaatar Railway history Орос хэлнээс орчуулсан: Ж.Орхон (ШУА-ийн Олон улс судлалын хүрээлэнгийн ЭША), Х.Мандухай (ШУА-ийн Олон улс судлалын хүрээлэнгийн ЭША)